Konkurs gastronomiczny – „Wiosna w kuchni”
W kwietniu odbył się konkurs gastronomiczny pt. „Wiosna w kuchni”, zorganizowany przez nauczycieli gastronomii. Był to sprawdzian nie tylko umiejętności gastronomicznych ale również wiedzy oraz organizacji. Uczestniczki (uczennice klas gastronomicznych) miały za zadanie przygotować menu, ugotować oraz zaprezentować wiosenne dania, czyli: danie główne, surówkę oraz deser. Bardzo dziękujemy za udział, wszystkim uczennicom.
I Miejsce :
– Monika C. kl. 2g
– Wiktoria K. kl. 2g
-Maria O. kl. 1g
– Otylia M. kl. 1g
– Zuzanna B. kl. 1g
– Paulina P. kl. 1g
– Nicola Z. kl. 1g
– Julia L. kl. 1g
II Miejsce:
-Nadia O. kl. 2g
-Weronika S. kl. 2g
– Oliwia J, kl. 2g
-Daria H. kl. 1g
-Oliwia S. kl. 1g
-Maja G. kl. 1g
III Miejsce:
– Roksana C. kl. 2g
– Weronika M. kl. 1g
– Marta K. kl. 1g